Üdvözöllek a Paleo blogon!

Udvozollek-a-Paleo-blogon

 

Köszöntelek az internet e szegletében, és ugyanakkor remélem, hogy sok érdekes és számodra hasznos információt fogsz itt találni! Az oldal célja elsősorban, hogy segítsen egy kiegyensúlyozott és egészséges életmód kialakításában rohanó, modern világunkban. Több könyvet olvastam a témában, rengeteget kutakodtam az interneten, és számomra a paleo elgondolás képviseli az egészséges étrendhez és életvitelhez vezető út legkézenfekvőbb alternatíváját. A paleo életmód három alappillére… az egészséges táplálkozás, az intenzív mozgás és a természethez való visszatérés, mely sok napon tartózkodással és – mesterséges világunkban is – a természetességre való törekvéssel jár.

Mivel úgy gondolom, hogy az elfogadás kulcsa megértés, ezért fontosnak tartom, hogy az életmód, a táplálkozás és a betegségek kapcsolatának elméleti hátteréről is szót ejtsek. Napjainkban rengeteg ember küzd egészségügyi problémákkal, és a testünkben zajló folyamatok megértése elengedhetetlen a probléma gyökerének feltárásához, tehát a probléma tényleges orvoslásához.

 

Ezen kívül a gyakorlati kivitelezéshez is szeretnék segítséget nyújtani, ezért egyszerűen elkészíthető és egészséges receptekből sem lesz hiány. Ha pedig nem csak a táplálkozás, hanem az élet egyéb területén is a természetességre szeretnél törekedni, szintén megéri visszanézned! 🙂 Mivel fontosnak tartom a megbízhatóságot és a minőséget, ezért csak olyan recepteket és DIY praktikákat (pld. házilag elkészíthető tisztítószerek) fogok veled megosztani, melyeket saját magam is jónak tartok.

Remélem, hogy a blogom segítségedre lesz egy egészséges és természetes életmód kialakításában, és még egyszer köszönöm, hogy megtisztelsz a figyelmeddel! Jó böngészést!